maanantai 29. heinäkuuta 2019

Ensimmäinen viikko takana! 


Ensimmäinen viikko taputeltu. Nyt on pakko tunnustaa, että perjantaina heitin vapaalle. Söin normaalia ruokaa (kohtuudella) ja join siideriä. 

Lauantaina palasin takaisin ruotuun, ja yllätys oli suuri kun paino oli lauantai-aamuna sama kuin perjantai-aamuna. Eilinen päivä meni kivasti, ei mitään nälä tunnetta, ei heikotusta, väsymystä, päänsärkyä tai mitään muutakaan oireita. Kaloreita kertyi 557kcal päivän ruuista. 

Tänä aamuna paino oli tasan 71kg. Painoa on siis viikossa pudonnut 2,5kg. Mutta se mikä on kaikkein ällistyttävintä, on vyötärön mitta! Alkumittauksessa sain järjettömät lukemat 102cm (miehillä vyötärölihavuuden rajana pidetään 100cm! Naisilla tuo mitta on 80cm!). Tänään kun mittasin, oli mitta 95cm. Vyötäröltä on siis sulanut uskomattomat 7cm läskiä ja turvotusta. 

Fiilis on loistava! Toissapäivänä ostin juoksukengät, josko niitä pääsisi ulkoiluttamaan nyt kun olo on muuten tasaantunut ja elimistö alkanut tottua uuteen ruokavalioon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turhautumista ja ärtymistä Eilen käytiin miehen kanssa puolen tunnin lenkillä. Koska olen täysin rapakunnossa, otti lenkki todella kovi...