tiistai 23. heinäkuuta 2019

Päivä 2

Uusi yritys


Tänään on siis päivä 2. Ja koska edellisestä postauksesta on kulunut useampi päivä, niin pakko tunnustaa että perjantaina projekti karahti kiville. Viikonloppu tuli vieraita, tapaamisia yms, mistä sai hyvän (teko)syyn siirtää projektia maanantaille. 

Eilen aloitin sitten uudelleen. Kokeilin viimeviikolla Easydietin pussikeittoa, joka oli aivan karmeata kuraa. Nutrilettilta pystyn juomaan marjasmoothieta. Tutkittuani asiaa, tulin siihen tulokseen että jospa korvaan pussikeitot Lämmin Kuppi keitolla. Se on hyvää ja ihanan suolaista, koska suolaisen kaipuu on nyt kova. Ravintoarvoltaan se ei varmasti ole sama asia kuin Nutrilettin tai Easydietin vastaavat tuotteet. 

Kunhan ehdin ajan kanssa yksinäni kauppaan, koetan tutustua valikoimiin paremmpin. En halua ostaa isoa pakkausta mitään tuotetta, vaan yksi kerrallaan maistella mikä on sellaista missä selviä. 

Tässäpä nyt eilisen ja tämän päivän ruokalista: 

Aamupala: 
Vitalinea juotava mansikkajogurtti 90kcal
Maitokahvi 3 kuppia 24kcal

Lounas:
Lämmin kuppi suurustettu kanakeitto 84kcal
Maitokahvi 8kcal

Päivällinen:
Nordic Berries Smoothie (Nutrilett) 192kcal
Maitokahvi 2 kuppia 16kcal

Iltapala:
Vitalinea juotava mansikkajogurtti 90kcal

Paino oli eilen aamulla 73.5kg ja tänä aamuna tasan 73kg. Kalorimääriä pitäisi ehkä vielä saada hieman kasvatettua, mutta en ole oikein keksinyt mitä söisin/joisin. Vettä olen yrittänyt juoda joka mutkassa ja se on haastavaa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Turhautumista ja ärtymistä Eilen käytiin miehen kanssa puolen tunnin lenkillä. Koska olen täysin rapakunnossa, otti lenkki todella kovi...